Recepty

Bryndzová polievka
Filet z tuniaka na cícerovom pyré s hráškom
Hubové consommé s pohánkou a hríbikmi
Diviačie stehno na ragú z lesných húb
Kuskus s tuniakom a sušenými rajčinami
Zemiaková polievka s údeným lososom
Zeleninový šalát Klarias
Pečený hejk s mrkvou a varenými zemiakmi
Pečená kačica piatich chutí
Teľací steak zo sviečkovej na hubách so zeleninovým pyré
Pečené kačacie prsia a brokolicové pyré s restovanou cviklou
Pečená fileta z pražmy, Choron Sous Vide zelenina
Flank steak, brokolica restovaná na cesnaku s mandľami a chilli
Kačacie stehná so špenátom a cviklou
Pražma kráľovská s opečeným feniklom, olivami, mušľami a cesnakom
Šampiňónová polievka s restovanou viedenskou cibuľkou
Morčacie prsia Sous Vide s karotkou a zemiakmi
Jahňacie kolienko s paradajkovo-kaparovou omáčkou a hubami
Consommé z bažanta
Jelení chrbát s pečenými slivkami a tekvicovým pyré
Rizoto s hríbami a gazdovskou slaninkou
Jarná polievka
Konfitované rolované jahňacie plece
Pečený chrbát z daniela s husacou pečeňou, alibernetovo-čokoládovou omáčkou a mandľovými zemiakmi
Hovädzia sviečkovica so slivkovou knedličkou a krémom z pečených mandlí
Steak na grile
Losos s bylinkami na syrovej omáčke so zemiakmi
Dusené jelenie stehno na zelenej fazuľke s karfiólvým pyré a kuriatkovou omáčkou
Marínovaný jelení chrbát na hubách so špargľou a zemiakmi
COD fileta na pare s omáčkou z kokosového mlieka
Jahňacie stehno s kôprovým krémom s hráškovým pyré
Čerstvé mušle Slávky na bielom víne so zeleninou
Marinovaný losos s citrusovou smotanou Creme Frischli
Filé pstruha v hubovom prachu, so zelenou špargľou, tarhoňou a kyslou smotanou