Online veľkoobchod potravín a portál mojBidfood.sk

Vitajte v e-shope spoločnosti Bidfood Slovakia. Nájdete tu mrazené,
chladené a suché potraviny aj nepotravinový sortiment pre gastronómiu a maloobchod.
Pre zobrazenie receptových kalkulačných listov, cien a úplných informacií o tovare sa prihláste.
Ak nemáte prihlasovacie údaje, zaregistrujte sa.

Mohlo by Vás zaujímať

Divinové

Divinové mäso ... z lesa až na Váš stôl

27. marec 2018 | Vysoko kvalitné mäso pod značkou Petron vyrába Bidfood vo vlastnom závode za prísnych hygienických podmienok pod neustálym dohľadom štátnej veterinárnej správy. Vďaka tomu si môžete byť istí, že je naše divinové mäso bezpečné... | Viac info tu.

Mäso

Mäso Sous Vide

22. marec 2018 | Sous Vide (z franc. vo vákuu) je kuchárska metóda, pri ktorej sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom kúpeli s kontrolovanou teplotou. Cieľom je zachovať prirodzenú chuť, šťavnatosť, textúru potravín a obmedziť straty dôležitých živín, ku ktorým dochádza pri varení pri vysokej teplote... | Viac info tu.

Čerstvé

Čerstvé chladené cestoviny ako domáce

20. marec 2018 | Kto si zakladá na výrobe čerstvých cestovín z kvalitných surovín, ale nemá čas alebo ďalšieho kuchára, by mal zbystriť pozornosť. Vajcia sliepok z voľného výbehu a talianska semolinová múka sú základom chladených cestovín Armando de Angelis... | Viac info tu.

Prima

Prima zmrzlina Pegas – smotanové pokušenie

13. marec 2018 |Vynikajúce kornúty dopĺňajú úspešnú radu smotanových zmrzlín v čokoláde Pegas Premium. Popri tradičnej vanilke a čokoláde je tu skvelá moderná kombinácia Lemon & Cheesecake. | Viac info tu.

Divý

Divý losos – sockeye rozžiari menu a keta zaujme nízkym obsahom tuku

6. marec 2018 | Fantastická chuť divého lososa sockeye (nerka) spolu s jeho atraktívnou farbou mäsa ozdobí každé menu. Divý losos keta s veľmi nízkym obsahom tuku a rovnako vysoko kvalitným mäsom zaujme cenou. Čisto prírodné filety z divých pacifických lososov sockeye a keta nájdete v sortimente Bidfood. | Viac info tu.

Pozvánka

Pozvánka na seminár: JAHŇACIE MÄSO Z NOVÉHO ZÉLANDU

27. február 2018 |Zúčastnite sa jedinečného gastronomického semináru a ochutnajte prvotriedne jahňacie mäso z Nového Zélandu!... | Viac info tu.

Viac správ tu