Pre zobrazenie cien a kalkulácii sa prosím prihláste.
Receptový kalkulačný list
Gaštanovo-marcipánový rez s čokoládou a pistáciou
Fotogaléria
Bidfood číslo Názov Množstvo na 10 porcií (g / ml)
528300   Gaštanové pyré 30 x 200 g 300,00
541231   FRISCHLI - Smotana na varenie a šľahanie 30 % - živočíšna 12 x 1 l 300,00
614139   Slivkový lekvár 1 x 6 kg 200,00
650100   Tradičná Talianska čokoláda na varenie 1 x 500 g 100,00
Voľná   Pistácie 25,00
Voľná   Binex (základ na karamelové čipsy) 100,00
Voľná   Marcipán 400,00
Postup prípravy:
Gaštanové pyré dochutíme podľa potreby a pridáme trošku brandy. Marcipán rozvaľkáme na 4 mm plát potrieme ho slivkovým džemom, pridáme gaštanové pyré, prikryjeme ho ďalším marcipánovým plátom a prelejeme ho roztopenou čokoládou. Smotanu vyšľaháme a pridáme do nej trošku rozpustenej čokolády.

Z binexu a pistácií upečieme pláty ktoré použijeme na dekoráciu.
Poznámky: