Pre zobrazenie cien a kalkulácii sa prosím prihláste.
Receptový kalkulačný list
Chuck roll na víne s bryndzovým pirohom a Creme Fischli
Fotogaléria
Bidfood číslo Názov Množstvo na 10 porcií (g / ml)
340252   Babičkine bryndzové pirohy 10 x 1 kg 500,00
416050   Nowaco Zeleninová zmes pod sviečkovú 4 x 2500 g 500,00
426092   Cesnak porcie - drvený 1 x 1 kg 50,00
541236   FRISCHLI - Kyslá smotana 24 % extra hustá - Creme Frischli - 1 x 1 kg 250,00
610112   Olivový olej Pomace 1 x 1 l 100,00
612998   Soľ prešovská varená jódovaná 12 x 1 kg 20,00
618070   Rajčiny celé lúpané 1 x 2,55 kg 250,00
645402   Mäspoma Čierne korenie celé 1 x 500 g 5,00
711770   Podplecie s krkom, ( CHUCK ROLL ) AUS podľa váhy 1500,00
733140   Merlot červené víno 1 x 3 l 500,00
Postup prípravy:
Mastné časti mäsa oddelíme a nakrájame na menšie kocky. Zvyšok mäsa krájame na väčšie kocky.
Do rozohriateho kastróla vlejeme olivový olej, pridáme tukové časti mäsa, chutne osolíme a restujeme do zlata.
Orestované kúsky vyberieme a dáme stranou. Do základu vložíme tupou stranou noža roztlačený cesnak. Vo chvíli keď má zlatú farbu pridáme zeleninu. Spolu restujeme na miernom ohni 20 minút, pridáme cibuľu a restujeme ešte 20 minút. Do voňavého základu pridáme paradajky a dôkladne restujeme. Pridáme víno a varom ho odparíme. Zalejeme litrom pomocného vývaru, späť vrátime orestované tukové kúsky a klokotom varíme.
Na dobre rozohriatej panvici postupne zo všetkých strán opečieme kúsky mäsa a vkladáme do teraz už tmavého základu. Spolu dusíme do mäkka čo trvá kratšie ako u neodležaného hovädzieho mäsa. Varom kontrolujeme konzistenciu.
Podávame s bryndzovými pirohmi a lyžicou FRISCHLI kyslou smotanou.
Poznámky: