Pre zobrazenie cien a kalkulácii sa prosím prihláste.
Receptový kalkulačný list
Jelenie stehno Sous Vide na šípkovej omáčke s pečenými slivkami a knedľou
Fotogaléria
Bidfood číslo Názov Množstvo na 0 porcií (g / ml)
405015   Slivky polené 1 x 2500 g 0,00
426092   Cesnak porcie - drvený 1 x 1 kg 0,00
614151   Džem šípkový 1 x 1,2 kg 0,00
637111   Coronet nové korenie celé 1 x 800 g 0,00
642002   Múka polohrubá výberová Pohrosnký Ruskov 10 x 1 kg 0,00
643215   Wiberg Tymián mrazom sušený 1 x 1200 ml 0,00
645402   Mäspoma Čierne korenie celé 1 x 500 g 0,00
645408   Mäspoma Bobkový list 1 x 50 g 0,00
646721   Chef Bratenjus 1 x 1,1 kg 0,00
703038   Meliko maslo 82 % 40 x 250 g 0,00
709101   Jeleň stehno bez kosti BANQUET SOUS VIDE cca 1,6-2,8 kg 0,00
731005   Vajcia v škrupine M 6 x 30 ks 0,00
733140   Merlot červené víno 1 x 3 l 0,00
Voľná   Rozmarín čerstvý 0,00
Postup prípravy:
Jelenie stehno SOUS VIDE nakrájame na porcie a opečieme na masle do zlatista. Podávame na teplom tanieri s omáčkou a vhodnou prílohou.
Do hrnca vlejeme červené víno, výpek produktu, bobkový list, celé čierne a celé nové korenie. Krátko povaríme a precedíme. Pridáme šípkový džem a spolu povaríme. Zjemníme maslom a podávame.
Slivky reznou stranou uložíme na plech osladíme cukrom alebo medom okoreníme škoricou. Pečieme v rozohriatej rúre alebo pod salamandrom do zlatista.
Štandardne uvarenú zemiakovú knedľu pred podávaním opečieme na masle do zlatista.
Poznámky: