Pre zobrazenie cien a kalkulácii sa prosím prihláste.
Receptový kalkulačný list
Morčacie prsia Sous Vide s karotkou a zemiakmi
Fotogaléria
Bidfood číslo Názov Množstvo na 10 porcií (g / ml)
428957   Bonduelle Duo Mrkva plátky MINUTE * 1 x 2500 g 700,00
541100   Mlieko polotučné UHT 1,5 % 12 x 1 l 100,00
612994   Cukor kryštálový 10 x 1 kg 50,00
612998   Soľ prešovská varená jódovaná 12 x 1 kg 20,00
642000   Múka hladká Pohronský Ruskov 10 x 1 kg 30,00
703038   Meliko maslo 82 % 40 x 250 g 150,00
709201   Morčacie prsia BANQUET SOUS VIDE cca 1,6-2,8 kg 1000,00
730028   McCain parisienky so šupkou 20 - 30 mm 1 x 2000 g 1000,00
Postup prípravy:
Morčacie prsia umyjeme, osušíme, nakrájame a vložíme do gastronádoby, výpek uchováme pre prípravu maslovej omáčky. Mäso pred expedíciou regenerujeme v konvektomate na režim para pod pokličkou cca 35 minút.

Plátky duo karotky opečieme na masle, ochutíme soľou a cukrom.

Ako prílohu uvaríme malé zemiaky v šupke.

Z masla, mlieka a múky pripravíme rýchlu maslovú omáčku.

Pri servírovaní dáme zemiaky v šupke na tanier, pridáme orestovanú karotku, plátky morčacích pŕs a prelejeme maslovou omáčkou.
Poznámky: