Recepty

Bravčové karé s bylinkovým maslom a americkými zemiakmi
Bravčový závitok záhorácky
Bravčový prírodný závitok s dusenou ryžou
Bravčové stehno na šampiňónoch, ryža
Podtatranská panenka na smotanových zemiakoch s Cigarkou a údenou slaninou
Lasagne á la Bolognese
Moravský vrabec so špenátom, kysnutá knedľa so žemľou
Grilovaná bravčová krkovička, cícerový šalát, zelenina
Bravčové stehno na šampiňónoch s varenými zemiakmi
Bravčová krkovička Sous-Vide, dijónska omáčka, opekané zemiaky
Ázijské bravčové rezančeky s pestrou zeleninou, jazmínovou ryžou a koriandrom
Prírodné plátky z bravčového stehna so špenátovými šampiňónmi a zemiakovými šúľancami
Bravčové rebrá Sous-vide
Trhané mäso na mexický spôsob s guacamole, paradajkami a cheddarom
Antipasti podávaneé s focacciou
Pečená rozmarínová bravčová panenka podávaná so smotanovými gnocchi a špenátom
Marinované bravčové kolienko
Cassoulet
Klát z bravčového pliecka na majoránke, nastavovaná kaša
Plátok bravčového karé so zemiakovými šiškami, kalerábovou kapustou a opraženou cibuľkou
Bravčové pliecko a špenátový pilaf s mladou karotkou
Bravčové pliecko Sous-vide s kuskus knedľou a kapustou z červenej repy
Bravčový steak Duroc s kuskusom a pyré z koreňovej zeleniny
Pečený zemiak s grilovanou zeleninou, kyslou smotanou a bravčová pečienka
Pečené bravčové na vínnom octe a bobkových listoch, restované fazuľky s talianskym syrom
Bravčová panenka plnená smotanovou fašou s krémovými šampiňónmi
Restované zemiakové šišky s listovým špenátom, kúskami slaniny a údená krkovička
Kebaby z mletého mäsa s parmezánom a zeleninovou tarhoňou
Marinované bravčové rebrá v talianskom korení a pečených paradajkách, jemné bazalkové pyré
Prírodné plátky z bravčového stehna so špenátovými šampiňónmi, zemiakové šúľance
Burger zo zemiakových placiek
Zemiakové placky s údenou krkovičkou a kapustou
Debrecínska pečienka s gratinovanými zemiakmi
Veľkonočná plnka so špenátovými zemiakmi
Pečená bravčová krkovička s remuládou z kovbojskej fazule
Pečené bravčové koleno na čiernom pive s opečenými zemiakovými šiškami a marinované rezančeky červenej repy
Pečené bravčové pliecko pretkané údenou slaninou doplnené Kuriatkovou omáčkou
Zemiaková placka s filetom z bravčového karé
Špikované bravčové pliecko karotkou a stonkovým zelerom s cícerovou penou
Marinované rebierka so sedliackymi zemiakmi
Taliansky jahňací tatarák na toaste s hubami a horčičným semienkom
Bravčové plece, chrumkavá kapusta, zemiakové trojhránky
Krkovica v Yuzunáde