|
|
Francúzsky koláč s morskými plodmi
|
|
Dusené kalamáre
|
|
Pappardelle di mare (pappardelle s morskými plodmi)
|
|
Restované krevety so šafránovým rizotom
|
|
Sépiové Tagliolini, pyré z bielej špargle a krevety v cesnakovom oleji
|
|
Krevety s ryžou a paradajkami
|
|
Stredomorský šalát s chobotnicou, krevetami a opečenou bagetou
|
|
Arros negre
|
|
Polbo á feira y potato salsa en chilada
|
|
Krevety na mango šalátiku s maslovou bagetou
|
|
|
|
Rybie filé pečené na masle
|
|
Rybie filé na cesnaku a slanine so zemiakovou kašou
|
|
Zapečené filé so zeleninou
|
|
Rybie filé na rajčinách so smotanou
|
|
Filé s kôprovou omáčkou, mandľové zemiaky
|
|
Rybí wok s paradajkami
|
|
Rybie filé s bylinkami a špenátom
|
|
Gratinované cannelloni s rybím filé, kelom a syrom
|
|
Gratinované rybie filé v pšenovom nákype so šľahaným bielkom, strúhaným syrom Cheddar a zelerovým šalátom
|
|
Filé seafrozen s citrónovou marinádou a teplé cestovinové rizoto s Julienne zeleninou a šošovicou
|
|
Ľahko opečené filé s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou horčicou
|
|
|
|
Špikovaný kapor s ľahkým zemiakovým šalátom
|
|
Pošírované filé z kapra v omáčke z julienne koreňovej zeleniny, čierneho piva a lekváru, kalerábové pyré s vlašským orechom
|
|
|
|
Zemiaková polievka s údeným lososom
|
|
Losos v balíčku z lístkového cesta
|
|
Filet z lososa v korení Sezam Royal, červená repa s ricottou a slaninová omáčka
|
|
Losos s bylinkovou kôrkou a roztlačené zemiaky so smotanou
|
|
Grilovaný losos Asia štýl
|
|
Porcie lososa, kôrka z údeného lososa a zemiaková kaša
|
|
Krém s porciou lososa
|
|
Lasagne s porciami lososa a sušenými paradajkami
|
|
Porcie lososa so zapečenou grilovanou zeleninou a zemiakmi
|
|
Losos so šampiňónovou omáčkou a zemiakové noky
|
|
V pare pripravený nórsky losos so zeleninou Versailles
|
|
Losos dusený v alobale so zeleninou
|
|
Grilovaný losos Gorbuša so zemiakovou kašou
|
|
Grilovaný losos so zeleninou
|
|
Losos s bylinkami na syrovej omáčke so zemiakmi
|
|
Losos s bylinkami na syrovej omáčke s cestovinou
|
|
Grilovaný losos so zelerovým krupotom
|
|
Losos na kôprovej omáčke s roztlačenými zemiakmi
|
|
Steak z lososa s hubovými lasagnami a cibuľkovým vinaigrette
|
|
|
|
Mahi Mahi, dusená šošovica so zeleninou a kurkumou
|
|
Rybie ragú so špagetami
|
|
Filety Mahi Mahi v zázvorovej omáčke
|
|
Mahi Mahi filet, glazé z limetiek s pórom a zeleninou
|
|
Opečený filet Mahi Mahi na restovanej indonézskej zelenine s divokou ryžou a pikantnou sójovou omáčkou
|
|
Filet z morskej ryby Mahi Mahi vyprážaný v kokosovej strúhanke s jemným zemiakovým šalátom s rukolou
|
|
Mahi Mahi a mangalica údená slanina, piment d'espelette a chlebová nátierka
|
|
Pečené filetky Mahi Mahi s rascou, zelenina Balance s citrónovou kôrou a maslovou omáčkou
|
|
Filet z ryby Mahi Mahi s glazovanou karotkou
|
|
|
|
Morská šťuka s bazalkou, paradajkami a zemiakovou kašou
|
|
Filet z morskej šťuky s marinovanou zeleninou a bulgurom ochuteným drvenými paradajkami a bylinkami
|
|
Filety z morskej šťuky pečené na smotanovom špenáte so syrom a bazalkou
|
|
Pečený hejk s mrkvou a varenými zemiakmi
|
|
Pečená fileta z morskej šťuky kapskej so zeleninou a zemiakovou kašou
|
|
|
|
Pangasius na hráškovom suflé s ryžou
|
|
Pangasius s brokolicou a syrovou omáčkou
|
|
|
|
Grilovaná pražma s bylinkami a zeleninou
|
|
Pražma kráľovská s opečeným feniklom, olivami, mušľami a cesnakom
|
|
Pečená fileta z pražmy, Choron Sous Vide zelenina
|
|
Pošírovaná Pražma kráľovská s brandádou, tempurované morské riasy
|
|
Ceviche z pražmy kráľovskej
|
|
|
|
Pečený pstruh s plnkou
|
|
Pečené filety zo pstruha s rascou, zelenina s citrónovou kôrou a maslovou omáčkou
|
|
Filet zo pstruha na špargli s paradajkovo-parmezánovou omáčkou
|
|
Pstruh plnený špenátom, zabalený v parmskej šunke s opečenými zemiakmi
|
|
Grilovaný pstruh s hráškovým pyré a farmárskymi hranolkami
|
|
Pstruh s bylinkovou kôrkou a roztlačené zemiaky
|
|
Pstruh dúhový so šampiňónovou omáčkou a zemiakové noky
|
|
Pstruh dúhový s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou horčicou
|
|
Filet pstruha v hubovom prachu, so zelenou špargľou, tarhoňou a kyslou smotanou
|
|
Pstruh na Peggiansky spôsob
|
|
|
|
Sicílska paradajková polievka so sumčekom
|
|
Chutné filety sumčeka afrického
|
|
Sumček v zemiakových šupinách
|
|
Paprikáš z rybieho mäsa
|
|
Sumček africký pripravený v pare so zeleninou Versailles
|
|
Pošírovaný filet zo sumčeka s cestovinami a paradajkami
|
|
Pečený sumček na indický spôsob
|
|
Gratinovaný sumček africký v pšenovom nákype so šľahanými bielkami, Cheddarom a zelerovým šalátom
|
|
Sumček africký s teplým zeleninovým šalátom a chrumkavou zemiakovou kašou
|
|
Sumček s teplým šošovicovým šalátom
|
|
Sumček africký na hráškovom suflé s ryžou
|
|
Tarhoňa so sumčekom v jogurtovej marináde
|
|
Placky zo sumčeka a kelu so šalátom
|
|
Tortila plnená zmesou sumčeka, fazule a hlávkového šalátu
|
|
Lasagne so sumčekom
|
|
Sumček africký na paradajkovej omáčke s bazalkou a zemiakovými šiškami
|
|
Grilovaný sumček s restovanou zeleninou a zemiakovým pyré
|
|
Pečený sumček africký na smotanovom rizote z krúpov
|
|
Sumček africký s cuketou
|
|
Sumček v bylinkovom cestíčku so zemiakovou kašou
|
|
Sumček africký s kôprovou omáčkou, mandľové zemiaky
|
|
Sumček a gnocchi s pečenou zeleninou
|
|
Gratinované cannelloni so sumčekom africkým, kelom a syrom
|
|
|
|
Filet z tilápie zabalený v sušenej šunke a petržlenový kuskus
|
|
Tilápia s bylinkovou kôrkou na krúpovom rizote so zeleninou
|
|
Pečený filet tilápie na smotanovo-hubovom rizote z krúp
|
|
Filet tilápie na paradajkovej omáčke s bazalkou a zemiakovými šiškami
|
|
Filet z tilápie na smotanových šampiňónoch s restovanou viedenskou cibuľkou
|
|
Tilápia na cesnaku a slanine, varené zemiaky, kyslá uhorka
|
|
|
|
Roláda z tresky so šunkou a zeleninovou náplňou so zemiakmi
|
|
Pomaly pečená Cod fileta so zeleninou a zemiakovou kašou
|
|
Fritované porcie z obaľovanej tresky obyčajnej s brokolicou a syrom
|
|
COD fileta na pare s omáčkou z kokosového mlieka
|
|
Ragú z tresky so zeleninou
|
|
Medailon´s de cod filet au basilic
|
|
Sépiové Tagliolini s treskou a fazuľovým pyré
|
|
Cod filet varený v pare s bylinkami na zelených fazuľkách
|
|
Tagliatelle s treskou a pestom
|
|
Treska tmavá so sladkými strukmi
|
|
Filety z aljašskej tresky s bylinkovou kôrkou na zapečených zemiakoch
|
|
Treska s bylinkovou posýpkou
|
|
Pečená treska so zemiakmi, cesnakom a olivovým olejom na Janovský spôsob
|
|
Vyprážané rybie hranolky z tmavej tresky, šťuchané zemiaky s cibuľkou a tatarka z tvarohu
|
|
|
|
Tuniak s pestom a cestovinami
|
|
Kuskus s tuniakom a sušenými paradajkami
|
|
Cestovinový šalát s tuniakom a sušenými paradajkami
|
|
Filet z tuniaka na cícerovom pyré s hráškom
|
|
Kuskus s tuniakom a sušenými rajčinami
|
|
Steak z tuniaka so zeleninovým kus-kusom a šafránovou omáčkou
|
|
Tuniak v kukuričnej kruste
|
|
Tuniak steak s fazuľovými luskami a varenými zemiakmi
|
|
|
|
Zubáč s bryndzovým pirohom a hráškovým pyré
|
|
Filet zo zubáča s cuketou
|
|
Varený filet zubáča v pare s dusenými listami špenátu a kuskus s koreňovou zeleninou
|
|
Filet zo zubáča na korení s tymiánom, citrónové krupoto a smotanová espuma
|
|
|
|
Filety zo žraloka s bylinkami a špenátom
|
|
Žralok marinovaný v paradajkovej soli so šťuchanými zemiakmi a bylinkovým pestom
|
|
Plnené rolky halibuta s paprikovým triom a bazalkovou omáčkou
|
|
Grilovaná makrela so zelenými zemiakmi
|
|
Platesa obyčajná s citrónovou kôrkou, cestovinou a paradajkovou omáčkou
|
|
Grilovaná makrela s toskánskym ovocím
|
|
Grilovaná makrela s lokšou a hráškovým pyré
|
|
Pórová polievka s ostriežikom morským
|