Online veľkoobchod potravín

Vitajte v e-shope spoločnosti Bidfood Slovakia. Nájdete tu mrazené, chladené a suché potraviny aj nepotravinový sortiment pre gastronómiu a maloobchod.

Pre zobrazenie receptových kalkulačných listov, cien a úplných informácií o tovare sa prihláste. Pokiaľ nemáte prihlasovacie údaje, zaregistrujte sa.

Divý losos – sockeye rozžiari menu a keta zaujme nízkym obsahom tuku

24. august 2023 | Fantastická chuť divého lososa sockeye (nerka) spolu s jeho atraktívnou farbou mäsa ozdobí každé menu. Divý losos keta s veľmi nízkym obsahom tuku a rovnako vysoko kvalitným mäsom zaujme cenou. Čisto prírodné filety z divých pacifických lososov sockeye a keta nájdete v sortimente Bidfood.

Parmezán alebo parmazán? Ktorý je ten pravý?

17. august 2023 | Parmezán aj parmazán sú slovenské preklady Parmigiano Reggiano. Tento extra tvrdý syr sa vyrába iba v Taliansku za veľmi prísnych podmienok, ktorého dodržiavanie kontroluje nato určené konzorcium. Veľmi dlhú históriu, striktné podmienky výroby a dohľad má aj výroba syru Grana Padano. Medzi ďalšie extra tvrdé syry patrí napríklad Gran Biraghi alebo Gran Moravia, čím sa však líši?

Riccardo Lucque: Seafood vyžaduje rýchly servis

12. júl 2023 | Najdrahší seminár s ohľadom na ceny surovín, inšpiratívne menu a lektor, ktorého sláva sa dotýka hviezd. Presne to sľuboval kurz Talianskej kuchyne zameraný na seafood, ktorý viedol v Bidfood Gastrostudiu CZ šéfkuchár Riccardo Lucque, zakladateľ skupiny La Collezione.

Šéfkuchár Manfred Klein: Korenie dáva jedlu dušu

23. jún 2023 | Úplne prvý kurz v Bidfood Gastroštúdiu v ČR viedol v januári 2009 práve Manfred Klein. Teraz sa tu lúčil a to vo veľkom štýle. „Budúci kuchári sa učia, ako pracovať so surovinami, ale na korenie sa vo vzdelávaní zabúda. Pritom práve vďaka koreniu sa od seba národné kuchyne odlišujú, “ hovorí Manfred Klein.

Zrenie mäsa je veda, hovorí profesor z Boloňskej univerzity

14. jún 2023 | Dobre vyzreté mäso je krehké, šťavnaté a bohaté na živiny. Má ich dokonca viac, ako mäso čerstvé. „Zrenie mäsa je zložitá disciplína a musíte počas nej strážiť veľa vecí. Pozor si musíte dať aj na baktérie,“ hovorí Andrea Serraino, odborník na potraviny živočíšneho pôvodu.

Marek Svoboda: Ako začať s fermentovaním

6. jún 2023 | Fermentovaniu podľahol šéfkuchár Marek Svoboda pred rokom a od tej doby experimentuje s najrôznejšími surovinami. Kvasenie ho nadchlo natoľko, že mu zasvätil aj kurz v Bidfood Gastroštúdiu v ČR, ktorý sám lektoroval.

Ochutnajte gelato

2. jún 2023 | LaPanna – pravá remeselná zmrzlina, vyrobená iba z tých najkvalitnejších surovín a podľa originálnej talianskej receptúry. Pravé gelato, ako má byť.

Talianske cestoviny Arco exkluzívne

10. máj 2023 | Sušené semolinové cestoviny Arco rôznych druhov vrátane žiadaných písmeniek do polievky exkluzívne v SR distribuuje Bidfood. Cestoviny Arco z tvrdej pšenice majú vynikajúce vlastnosti pri varení, ktoré ocenia profesionálni kuchári aj domácnosti.

Morské a sladkovodné ryby Nowaco v novom

18. apríl 2023 | Nezameniteľné obaly s novým logom Nowaco získavajú postupne tiež ryby a rybie filety. V mraziacich pultoch predajní upútajú pozornosť na prvý pohľad. Fotografie pokrmov na obaloch a recepty na sociálnych sieťach a stránkach Nowaco inšpirujú k novým kulinárskym objavom.