Vitajte v e-shope spoločnosti Bidfood Slovakia. Nájdete tu mrazené, chladené a suché potraviny aj nepotravinový sortiment pre gastronómiu a maloobchod.
Pre zobrazenie receptových kalkulačných listov, cien a úplných informácií o tovare sa prihláste. Pokiaľ nemáte prihlasovacie údaje, zaregistrujte sa.
11. október 2023 | Tenučké zemiakové placky s charakteristickými tmavými pľuzgierikmi nepatria len k husi, kačici alebo bravčovému. Lokše sú univerzálna príloha, ktorá sa hodí taktiež k slaným bezmäsitým i sladkým jedlám alebo k polievke. Obľubu si získavajú aj v rýchlom občerstvení.
6. október 2023 | I keď sme lídrom na trhu v zásobovaní potravín, cítime zároveň aj spoločenskú zodpovednosť pomáhať. Ako úspešná spoločnosť si uvedomujeme, že by sme mali podporovať tých, ktorí to potrebujú.
2. október 2023 | Ruku v ruke s moderným logom Nowaco prichádzajú nové obaly. Prvých 10 maloobchodných balení mrazených zelenín a ovocia sa už novými obalmi chváli v obchodoch, ďalších 30 sa zmení čoskoro. Najdôležitejšie však je, čo sa ukrýva vo vnútri.
27. september 2023 | Taký úlovok sa hneď tak nevidí. Do Kralúp nad Vltavou priletel zo Srí Lanky plachetník. Najrýchlejšia ryba na svete, ktorá dokáže vyvinúť rýchlosť až 110 km/h svoje meno dostala podľa chrbtovej plutvy. Unikátneho dravca doviezol Fresh Fish Service pre reštauráciu Arrigó.
24. august 2023 | Fantastická chuť divého lososa sockeye (nerka) spolu s jeho atraktívnou farbou mäsa ozdobí každé menu. Divý losos keta s veľmi nízkym obsahom tuku a rovnako vysoko kvalitným mäsom zaujme cenou. Čisto prírodné filety z divých pacifických lososov sockeye a keta nájdete v sortimente Bidfood.
17. august 2023 | Parmezán aj parmazán sú slovenské preklady Parmigiano Reggiano. Tento extra tvrdý syr sa vyrába iba v Taliansku za veľmi prísnych podmienok, ktorého dodržiavanie kontroluje nato určené konzorcium. Veľmi dlhú históriu, striktné podmienky výroby a dohľad má aj výroba syru Grana Padano. Medzi ďalšie extra tvrdé syry patrí napríklad Gran Biraghi alebo Gran Moravia, čím sa však líši?
12. júl 2023 | Najdrahší seminár s ohľadom na ceny surovín, inšpiratívne menu a lektor, ktorého sláva sa dotýka hviezd. Presne to sľuboval kurz Talianskej kuchyne zameraný na seafood, ktorý viedol v Bidfood Gastrostudiu CZ šéfkuchár Riccardo Lucque, zakladateľ skupiny La Collezione.
23. jún 2023 | Úplne prvý kurz v Bidfood Gastroštúdiu v ČR viedol v januári 2009 práve Manfred Klein. Teraz sa tu lúčil a to vo veľkom štýle. „Budúci kuchári sa učia, ako pracovať so surovinami, ale na korenie sa vo vzdelávaní zabúda. Pritom práve vďaka koreniu sa od seba národné kuchyne odlišujú, “ hovorí Manfred Klein.
14. jún 2023 | Dobre vyzreté mäso je krehké, šťavnaté a bohaté na živiny. Má ich dokonca viac, ako mäso čerstvé. „Zrenie mäsa je zložitá disciplína a musíte počas nej strážiť veľa vecí. Pozor si musíte dať aj na baktérie,“ hovorí Andrea Serraino, odborník na potraviny živočíšneho pôvodu.